top of page

DØDEN

Døden..


Jeg sitter her og tenker, er det å dø plutselig blitt noe nytt og ekstremt skremmende? Så skremmende at vi slutter å leve livene våre i frykt for at det skal ta slutt? Er det å bli syk også noe nytt, noe kroppen aldri før har opplevd og ikke kan hanskes med? Dette er det media forteller meg..


Vil regjeringen svartlegge det alternative fordi det alternative gir informasjon om at vi har et immunforsvar og at vi kan styrke det på en naturlig måte? Er dette en av virkemidlene til å få flest mulig til å gå for en vaksine? Er det for å svekke troverdigheten til de som tenker annerledes, som tenker såkalt alternativt? Jeg bare lurer...Det dør mennesker hver eneste dag, av utallige årsaker. I trafikken, av kreft, av organsvikt, forgiftninger, krig, hungersnød, selvmord, overdoser, vold, over medisinering, alderdom, hjerteinfarkt, antibiotikaresistens, under operasjoner og en rekke forskjellige ulykker for å nevne noe. Vi skal alle forlate kroppen en dag, og skal vi leve livet i frykt for den dagen hver dag blir det for meg et bortkastet liv.

Vi har også et utallig forskjellige sykdommer, alt fra lette forbigående til dødelige. Og mange mennesker må slite et helt liv med kroniske smerter og lav til ingen energi. Selv om mange av disse sykdommene ikke er smittsomme kan de allikevel være svært belastende for personen på lik linje med et meget omtalt virus.


All skremselspropagandaen i media tar vekk mye av livskvaliteten vår, det gjør noe med psyken. Vi skal plutselig passe inn i en ny boks med nye kjøremønster. Og vi skal nikke og godta uten spørsmål, for det som bestemmes over hodene våre er til for vårt eget beste, eller er det det? Finnes det andre løsninger? Ignorere det hele er heller ikke løsningen..


«Tenk hvis det skulle skrives om alle dødsfall i verden på samme måte? Og alle sykdommene? At de hadde fått spalteplass hver dag!»


Jeg prøver ikke å bagatellisere, men sette ting i perspektiv. For et liv i angst for noe som kanskje aldri treffer deg er ødeleggende for den tiden du har til rådighet. For en ting er sikkert, vi kommer alle til å dø!


Det er ikke angsten for å dø, men angsten for å ikke få leve lenger, som er saken. Så ikke la noen ta fra deg muligheten til å leve så lenge du lever!


Ta ansvar for livet ditt og ta hensyn til andre på din vei.


«Hva er din definisjon på det å LEVE? Hva vil det si for deg?»


Love to you all! Remember, You are all equally worthy your opinions. This is only my thoughts and my opinions..


Love Linda

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VALG

bottom of page