top of page

En tåre

Jeg vet at mine tårer ikke hjelper verden, men det hjelper litt på alt som bygger seg opp inni meg av håpløshet over det som skjer akkurat nå. Det å få slippe ut frustrasjon, redsel, håpløshet, angst og følelsen av hjelpeløshet. For jeg når ikke fram..


Det er en grunn til at jeg ikke har fulgt med på nyheter før, det er så tøft for systemet å ta inn det som skjer i verden, men nå føler jeg at jeg ikke lenger kan være i min egen boble, jeg er nødt til å få med meg det som skjer så jeg kan ta veloverveide avgjørelser. Slik at jeg kan ta valg for meg og mine barn, og slik at jeg kan møte mennesker med kjærlighet og medfølelse. For dette er noe vi alle står i og blir påvirket av og energiene rundt oss er tøffe å takle.


«Det ene tar det andre, hva er avledninger og hva er de reelle problemene vi bør bekymre oss over. Alt blir en kamp mot høyere hold som bruker vår redsel til å få gjennomslag for deres makt og styring. Det er skremmende!»

Jeg sitter i min egen leilighet og ber om at mennesker skal ta veloverveide valg framover, at de leser seg opp på informasjonen rundt de forskjellige temaene og ikke bare følger strømmen.

«Kanskje er det lurt å ta den alternative ruten framfor hovedveien. Selv om hovedveien er den enkleste og raskeste veien til det livet du ønsker, er kanskje ikke det livet verdt det hovedveien har å by på..»

For hva er i bunn og grunn viktig i livet?

Love Linda

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VALG

Commentaires


bottom of page