top of page

Jeg hadde noen drømmer..


Jeg hadde noen drømmer i dette livet, men jeg satte meg ingen mål, så de forble drømmer.

Nå, endelig, etter 46 år, er jeg klar for å lære hvordan jeg setter smarte og gode mål.

Det gjennom utdannelsen NLP Master-practitioner.

Greia er at jeg har sett på det å sette meg mål som det samme som å bygge en illusjon, jeg tenkte ikke over at livet uten mål også er en illusjon. En illusjon om at jeg ikke trenger mål, eller retning.


Uansett hvordan jeg vrir og vender på det lever jeg en illusjon, med og uten mål, og jeg vet aldri når den sprekker og smuldrer sammen. Livet er litt sånn, plutselig tar den en annen retning. Det har jeg levd og erfart flere ganger.

Kunsten er å finne aksept i at ting skjer, at mål ikke alltid blir slik jeg tror de skal bli, kunsten er å lage mål som tåler endring. Og ikke minst huske at et mål som ikke nås ikke er et nederlag, men en ny vending, læring og vekst.

Jeg må tørre å sette spørsmål ved min versjon av verden, utfordre den/meg selv, se på verdiene mine, se hva som er viktig, hva som gjør meg glad. Være tro mot min sannhet, mitt kompass.

Jeg trenger også disiplin. For meg har disiplin vært et negativt ord, men med utdannelse i kundaliniyoga og coaching har jeg lært meg at disiplin fører til lykke.

Jeg trenger disiplin, egen disiplin.

Jeg trenger det for å oppnå flyt, flyt med retning, mot noe, mot et mål.

Jeg har på en måte levd med flyt før også, flyt i alle retninger! "Jeg kommer nok i land, en gang.. “

ET MÅL UTEN HANDLING ER ET MÅL UTEN MENING.

Det hjelper ikke hva jeg lærer, hvis jeg ikke har disiplin til å leve det, integrere det.

Med små steg, handling, disiplin, mål og delmål setter jeg kurs for resten av livet.

Og jo bedre det blir, jo bedre blir det.

Love Linda

Se innsikt og annonser Frem innlegg

Alle reaksjoner: 3838

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VALG

Comments


bottom of page