top of page

lør. 11. des.

|

Hamar

Gongmeditasjon 90 min

Velkommen til 90 min Gongbad på Villa Solgull (Torp legesenter) 📷 Her er det bare å legge seg ned og nyte en reise i lyd og vibrasjoner fra gong, syngeboller, tromme, shruti box, ol og intuitiv sang. Påmelding Tlf 92340330 Pris 300,-

Gongmeditasjon 90 min
Gongmeditasjon 90 min

Tid og sted

11. des. 2021, 12:00

Hamar, Strandvegen 172, 2316 Hamar, Norge

Om arrangementet

Velkommen til 90 min Gongbad på Villa Solgull (Torp legesenter) 

Her er det bare å legge seg ned og nyte en reise i lyd og vibrasjoner fra gong, syngeboller, tromme, shruti box, ol og intuitiv sang. Vibrasjonene fra instrumentene går dypt inn, løsner på blokkeringer og stress og lar deg lande inn i ditt eget univers.

Ta med liggeunderlag og pledd.

Hjertelig velkommen <3

Pris 300,-

HUSK PÅMELDING ; Tlf 923 40 330.

Hva er gongbad/ lydmeditasjon?

Et gongbad kan være en lydreise/konsert hvor man bades i lydbølgene fra gongen, og/eller en form for avspenning/meditasjon hvor lyden fra gongen reduserer stress og gjør at du slapper mer av. Varer fra 45-90 min.

Instrumenter som brukes er hovedsakelig gong, men andre instrumenter og sang er også en del av lydbildet. I tillegg til stillhet.

Når gongen spilles skapes det lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Lyden kan på den måten ha en helende effekt på kropp, sjel og sinn.

Hver enkelt deltager vil ha sin egen opplevelse av lydreisen. For di fleste er dette en fin og avslappende opplevelse. I enkelte tilfeller kan det bli en sterk opplevelse hvor ting kan komme til overflaten. Da er det mulig å snakke med meg i etterkant.

Er du lydsensitiv eller har tinnitus kan det være fint med ørepropper, effekten av vibrasjonene er den samme. Høreapparat tas av.

For ytterligere spørsmål ta kontakt på tlf 923 40 330.

Velkommen

Massør, intuitiv healer, yoga instruktør og gongspiller. Linda Hagaseth

Dele dette arrangementet

bottom of page