top of page
IMG_20200420_183147_edited.jpg

Intuitive tanker, illusjoner, kreativitet og skriveglede.

Coaching tips, inspirasjon, spirituell veiledning, tanker om livet, personlige prosesser..

Intuitive tanker, illusjoner, kreativitet og skriveglede.

Her kan du lese mine intuitive tanker utfra min sannhet i øyeblikket, mine erfaringer og prosesser. Tanker jeg føler for å sette ord på, som jeg føler for å skrive ned og dele med deg.

 

Det blir korte sitater eller lengre tekster, ofte eller sjelden, norsk eller engelsk, alt etter hva som kommer til meg. Noen ganger veldig personlig, noen ganger om noe i meg jeg føler jeg ikke er alene om, noen ganger for å vise deg et større bilde eller få deg til å tenke og noen ganger bare for å sette spørsmålstegn ved noe.

Det blir tanker om livet, prosesser, skyggesider, tankevekkere, følelser, mekanismer, osv.. Nye tekster og noen gamle tekster..

Alt jeg skriver kommer fra mitt ståsted, min sannhet og er ikke ment å være andres sannhet. Ta med deg det som resonnerer med deg.

«Kanskje vil du kjenne deg igjen i tekstene og føle at du ikke er alene i det du står i. Kanskje vil du riste på hodet å være helt uenig. Kanskje vil det provosere deg fordi det treffer noe i deg du ikke vil se. Kanskje vil det være akkurat det du trenger å se.»

Og kanskje skriver jeg en liten kreativ fortelling, fordi jeg føler for det😄

Ønsker du å følge meg på facebook eller instagram, er du hjertelig velkommen til det.

Det er også lov å dele siden min eller innleggene, men jeg gir deg ikke lov til å kopiere det jeg skriver og dele som ditt eget.

Love from me to you❤ Linda Hagaseth

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page