top of page

Reis deg..igjen..


Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg med godt mot har satt opp ulike arrangement, kommet med nye ideer, brukt kreativitet, tenkt nytt, og igjen sittet der uten noen deltagere, ingen kunder den dagen, ingen respons på innlegg, ingen interesse..

AVLYST..

De som har meldt seg på har meldt avbud, kunder har avbestilt timen, og jeg sitter igjen med en dag uten inntekt..

Hva skjer a!

Jeg har tatt flere utdannelser, styrket min kompetanse, økt mulighetene, økt tilbudet..

Men likevel..

Jeg vil tro behovet for det jeg driver med er tilstede. Det er ikke der det ligger.

5 år...

I over 5 år har jeg drevet for meg selv. Jeg har hatt og har mange fine kunder, noen faste, noen over en periode og noen en enkelt gang. Jeg har hatt fulle arrangementer, noen ganger flere enn det har vært plass til, og noen ganger 2-3 påmeldte. Mange kommer igjen og igjen, og noen drar ganske langt for å delta, eller for en times behandling.

Så jeg vet det er mulig.

Det er bare det at.. det går så opp og ned, og jeg kjenner disse nedturene tar på. Jeg mister litt motet.. kjenner jeg.. Det å prøve og prøve, og ville så mye..

Det er slitsomt..

Det er baksiden av å drive egen bedrift..

nedturene..

Det å ikke være ansatt, ha fast lønn. Usikkerheten ved å aldri vite hvordan dagen blir. Det å tilby det som ikke er så anerkjent i det offentlige. Det som kalles alternativ behandling.

Det kan være tøft.

Men vi trengs! Vi trengs så sårt for så mange. Vi er viktig!

Jeg er viktig! Jeg vet jeg gjør en forskjell.

Så takk til dere, som meg, som holder ut, som står på, som brenner for å hjelpe.

Jeg heier på dere!

We will rise again

Love Linda5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VALG

Comments


bottom of page