top of page

søn. 01. mars

|

Indigo Terapi L.Hagaseth

Introkurs Dans & Bevegelse meditasjon

Dans & Bevegelse meditasjon går ut på å bevege seg til musikk, lytte til hva kroppen forteller deg, fra hvor du befinner deg i øyeblikket mentalt, emosjonelt og fysisk, være til stede i deg selv og finne din indre stillhet. Pris 300,- Kun 6 plasser Påmelding til tlf 923 40 330

Introkurs Dans & Bevegelse meditasjon
Introkurs Dans & Bevegelse meditasjon

Tid og sted

01. mars 2020, 12:00 – 15:00

Indigo Terapi L.Hagaseth, Skolevegen 6, 2340 Løten, Norge

Om arrangementet

På introkurset vil jeg gå gjennom noen øvelser, fortelle og vise hva som er tanken bak, vi kan bli kjent og trygg på hverandre i gruppa og du får se om dette er noe du vil være med på videre.

Det blir pause underveis med te og nøtter.

Dans & Bevegelse meditasjon.

Bli kjent med kroppens rytme og få kontakt med det den forteller deg.

Det er ingenting som er riktig eller galt, det er ikke meningen å kopiere en annens bevegelse, du må ikke kunne danse, ha takt, eller prestere. Du beveger deg slik kroppen forteller deg. Kanskje blir du bare sittende den første tiden å lytte til hva kroppen forteller, kanskje tar det tid  før du hører og forstår hva kroppen prøver å formidle, kanskje har du lyst å gå rundt i rommet, riste, hoppe, tøye, danse, sitte, ligge..

Jeg vil guide underveis som støtte og oppmuntring.

Dans & bevegelse meditasjon vil være inspirert av ulike dans og bevegelse kurs jeg har deltatt på og mine personlige erfaringer.

Hjertelig velkommen!!

Linda

Dele dette arrangementet

bottom of page