top of page

I am sorry!

Det "nerdete" lille rare barnet inni meg har ikke fått den oppmerksomheten det fortjener eller trenger.Der inni meg, innenfor det ytre jeg viser verden bor et rart, litt nerdete, lite barn, satt i skyggen til fordel for å passe inn, for å fungere etter normene, for å fungere i det sosiale. Det har sittet der stille for seg selv, sår og lei seg for å ikke bli sett.


Men nå roper det, SE MEG! Jeg er her, hvorfor ignorerer du meg?!

Jeg har ikke svar, for svarene blir bare unnskyldninger.


Jeg har neglisjert deg i så mange år og du, kjære lille rare barn, fortjener oppmerksomhet, du fortjener å få komme fram i lyset, leke, elske, leve, danse... Jeg vil ta deg fram å la deg få blomstre, la deg få vise hvem du er.

Du kjære lille nerdete meg, kom skal vi møte verden sammen. La oss forene det indre og det ytre til en enhet. La oss bli bedre kjent!

Jeg elsker deg, jeg elsker hele meg!


I’m sorry Please forgive me, Thank you, I love you.


Love Linda

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VALG

Comments


bottom of page