top of page

Perspektiv

I utfordrende tider kan det være helt nødvendig å se ting fra en annen vinkel. Det handler ikke om å undertrykke negative følelser, men å snu på hvordan du ser på situasjonen, tilføre positiv energi, positive tanker. Utvide bilde. «Hva kan jeg se av positive ting i bilde når jeg zoomer ut?» Om alt ser svart ut kan det være at du har zoomet inn på det i bildet som er svart, ved å zoome ut vil andre farger dukke opp og du vil se at det som så helt svart ut bare er en del av bildet.


Du fikser det, selv om det ikke ble på den måten du trodde det skulle bli, slik du trodde det måte gjøres, slik andre gjør det. Gjør det på din måte!Klarer du ikke snu på det i øyeblikket, klarer du ikke zoome ut fra det som ser helt svart ut, gi deg selv tid, hold deg selv og lytt til dine behov. Det er mye snakk om tankens kraft, hvordan vi kan bruke affirmasjoner for å oppnå et positivt liv. Her er det, slik jeg ser det, viktig å ikke lyve til seg selv. Altså, ikke si det stikk motsatte av hva vi føler. Er du redd for å dra på et møte og tenker «jeg er redd, jeg vil ikke dra», blir det en løgn å si «jeg er ikke redd, jeg vil dra».

Snu på det, det å finn en annen innfallsvinkel vil si å finne en grunn til at du allikevel vil dra. Som «Å dra på møte vil gi meg en mulighet jeg ikke vil være foruten, jeg velger derfor å dra. Jeg aksepterer og observerer følelsen av redsel samtidig som jeg har tillit til utfallet».


Mest sannsynlig er det du er redd for, grunnen til at du ikke vil, grunnen til at det ser svart ut, skapt av dine egne tanker. Dagen kan bli helt annerledes enn du tror. Bare kontrollen vil skape et bilde av hva som skjer før det skjer, og i mange tilfeller skapes et bilde av verst mulig utfall. På den måten vil verst mulig utfall oppleves to ganger, da det tenkes og da det oppleves. Ved best mulig utfall vil det verst mulige utfall oppleves en gang når det tenkes. Tenk da, hva om du tenker det beste utfallet og det beste utfallet skjer.. 2x god følelse!


Så..du har valget, du har alltid et valg, selv det å la andre velge for deg er et valg. Kan du ikke velge vekk utenforstående hendelser, kan du alltid velge hvordan du tar det, hvordan du ser det, finne fordelen, finne lærdommen. Hva oppnår jeg ved å gjøre, hva oppnår jeg ved å la være...?

Fra hvilken


vinkel velger du å se livet?

«Jeg brukte dette regnestykket til et av barna mine en morgen ting føltes vanskelig, for at han skulle se at han kunne snu på det, se det på en annen måte. Han kom fram til den fantastisk konklusjon at hvis han la sammen det positive og det negative, ble det fortsatt positivt.👏💙»

Det er det vi tror vi vet om det ukjente som skremmer oss, ikke det ukjente i seg selv.

Love Linda55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VALG

bottom of page