top of page

Refleksjon

Det du ser i verden, det som skjer i verden, er en refleksjon av det som er i deg.Ser du noe vakkert, har du noe vakkert i deg. Ser du kjærlighet, har du kjærlighet i deg. Ser du godhet, har du godhet i deg...

Ser du vold i verden, har du vold i deg. Ser du rasisme, har du rasisme i deg. Ser du hat, er hatet også i deg.Alt du ser, alt som er, er i deg, for Du er verden og verden er Deg. Alt er en del av deg.


At alt det forferdelige som skjer i verden er en del av oss er vondt å kjenne på.

Kanskje er det derfor mange ikke klarer å se på det vonde som skjer, vold, voldtekt, rasisme, undertrykkelse, drap..,fordi det vekker skam og skyldfølelse i oss over at det er en del av oss? Det er utført av andre, men allikevel en del av alt og dermed en del av oss.


Kanskje er det derfor vi velger å sette på skylapper, se en annen vei, ignorere, ikke snakke om, skrive om, eller dele, fordi vi må innse at vi er en del av det. Og vi ønsker å bare være god.


Men det å velge å ikke se, gjør ikke at det forsvinner. Vi må tørre å se det, tørre å være i det, i smerten, i skammen, i skyldfølelsen. Jobbe for å endre det, fra innsiden av oss selv.


Vi er i endring og for at endring skal skje må skyggene frem i lyset. Slik jeg ser det er det derfor det i 2020 velter fram så mye dritt, det er derfor vi blir konfrontert med alt det vonde som skjer, all korrupsjon, all maktmisbruk, all usikkerhet, pedofili, rasisme, alt. Alt grumset må opp slik at vi ser det, slik at vi kan gjøre noe med det. Vi må gå i oss selv og velge kjærligheten, velge nye måter å gjøre ting på som ikke bare tjener oss selv, men som tjener hele verden!


Vi står ovenfor valgene og det er på tide å velge.


Hvordan vil du at verden skal være/se ut?

Hvordan kan du møte verden på en ny måte?

Hvordan kan dine valg påvirke helheten?

Hvilken spørsmål trenger du å spørre deg selv?


Love on your way


Linda

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page