top of page

lør. 20. nov.

|

Løten

Fullmåne Gomgmeditasjon 90 min

Velkommen til 90 min Gongbad📷📷 Vi benytter oss av måne-energien og gjør oss klar til å riste av gamle utdaterte mønster og mekanismer, og gjør oss klar til handling. Hjertelig velkommen 📷📷📷 Pris 280,- HUSK PÅMELDING ; Tlf 923 40 330.

Fullmåne Gomgmeditasjon 90 min
Fullmåne Gomgmeditasjon 90 min

Tid og sted

20. nov. 2021, 12:00

Løten, Skolevegen 6, 2340 Løten, Norge

Om arrangementet

Velkommen til 90 min Gongbad

Vi benytter oss av måne-energien og gjør oss klar til å riste av gamle utdaterte mønster og mekanismer, og gjør oss klar til handling. Vibrasjonene fra gongen og de andre instrumentene kan løse opp i blokkeringer, stress og frykt, så vi kan gi rom for å sette ut i livet det vi har satt oss som mål eller intensjon ved nymåne. Fullmånen står for handling og er den extroverte tiden av månesyklusen. Denne gangen treffer fullmånen fredag 19, altså kvelden før.

PS. Du trenger ikke være opptatt av månesyklusen for å få utbytte av en Gongmeditasjon. 

Hjertelig velkommen !!

Pris 280,-

HUSK PÅMELDING ; Tlf 923 40 330 

Det legges ut liggeunderlag, pledd og puter, men hvis du ønsker å ta med eget er du velkommen til det.

Ønsker du å sitte på stol istedenfor å ligge, gir du bare beskjed når du melder deg på.

Hva er gongbad/ lydmeditasjon?

Et gongbad kan være en lydreise/konsert hvor man bades i lydbølgene fra gongen, og/eller en form for avspenning/meditasjon hvor lyden fra gongen reduserer stress og gjør at du slapper mer av. Varer fra 45-90 min.

Instrumenter som brukes er hovedsakelig gong, men andre instrumenter og sang er også en del av lydbildet. I tillegg til stillhet.

Når gongen spilles skapes det lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Lyden kan på den måten ha en helende effekt på kropp, sjel og sinn.

Hver enkelt deltager vil ha sin egen opplevelse av lydreisen. For di fleste er dette en fin og avslappende opplevelse. I enkelte tilfeller kan det bli en sterk opplevelse hvor ting kan komme til overflaten. Da er det mulig å snakke med meg i etterkant. Det er også lov å forlate rommet.

Er du lydsensitiv eller har tinnitus kan det være fint med ørepropper, effekten av vibrasjonene er den samme. Høreapparat tas av.

For ytterligere spørsmål ta kontakt på tlf 923 40 330.

Velkommen

Massør, intuitiv healer, yoga instruktør og gongspiller. Linda Hagaseth

Dele dette arrangementet

bottom of page