top of page

lør. 06. mai

|

Tren Yoga - Løten

Fullmåne Gomgmeditasjon 90 min

Instrumentene som brukes er hovedsakelig gong, men andre instrumenter og sang er også en del av lydbildet, i tillegg til stillhet. Påmelding via link i arrangementet. Varmt velkommen 🤍🌿

Fullmåne Gomgmeditasjon 90 min
Fullmåne Gomgmeditasjon 90 min

Tid og sted

06. mai 2023, 12:00 – 13:30

Tren Yoga - Løten, Meierivegen 1, 2340 Løten, Norge

Om arrangementet

Det er igjen Fullmåne og en perfekt tid for å sette drømmer og mål ut i handling. Rist av deg det gamle og gi rom for noe nytt.

Under en Gongmeditasjon er det bare å legge seg ned og nyte en reise i lyd og vibrasjoner fra gong, syngeboller, tromme, shruti box, ol og intuitiv sang. Vibrasjonene fra instrumentene går dypt inn, løsner på blokkeringer og stress og lar deg lande inn i ditt eget univers.

Hjertelig velkommen!

Pris: 300,-

Påmelding https://trenloten.brponline.se/#/events

Hva er gongbad/ lydmeditasjon?

Et gongbad kan være en lydreise/konsert hvor man bades i lydbølgene fra gongen, og/eller en form for avspenning/meditasjon hvor lyden fra gongen reduserer stress og gjør at du slapper mer av. Varer fra 45-90 min.

Instrumenter som brukes er hovedsakelig gong, men andre instrumenter og sang er også en del av lydbildet. I tillegg til stillhet.

Når gongen spilles skapes det lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Lyden kan på den måten ha en helende effekt på kropp, sjel og sinn.

Hver enkelt deltager vil ha sin egen opplevelse av lydreisen. For di fleste er dette en fin og avslappende opplevelse. I enkelte tilfeller kan det bli en sterk opplevelse hvor ting kan komme til overflaten. Da er det mulig å snakke med meg i etterkant.

Er du lydsensitiv eller har tinnitus kan det være fint med ørepropper, effekten av vibrasjonene er den samme. Høreapparat tas av.

For ytterligere spørsmål ta kontakt på tlf 923 40 330.

Velkommen

Coach under sertifisering, massør, intuitiv healer, yoga instruktør og gongspiller. Linda Hagaseth

Dele dette arrangementet

bottom of page