top of page

For mange er det ikke noe nytt..

For mange er det ikke noe nytt å føle på ensomheten, være isolert, sitte alene, ikke være sosial..

For mange er det ikke noe nytt å ikke kunne gå på jobb eller skole, miste jobben, bli permittert, måtte stenge, ikke kunne være med på vanlig undervisning på skolen, ikke komme seg på butikken..

For mange er det ikke noe nytt å skulle fungere som lærer for barnet sitt, ikke fordi skolen er stengt, men fordi barnet ikke klarer eller kan gå på skolen..For mange er det ikke noe nytt å ha lite penger, miste inntekten, leve på/under fattigdomsgrensen, måtte be om betalingsutsettelser, ikke kunne kjøpe favoritt middagen, ikke fordi det er tomt i butikkhyllene, men fordi det er tomt på kontoen..

For mange er det ikke noe nytt å ikke kunne ta barna med på aktiviteter, lekeland, svømmehallen, gå på treningssenter, delta i yoga grupper ol..

For mange er det ikke noe nytt å ikke kunne dra på tur, dra til utlandet eller på hytta..

For mange er det ikke noe nytt å..listen er lang.


Forskjellen nå er at det rammer alle, på en eller annen måte. Det rammer deg, din familie, dine nærmeste, ikke bare "mannen i gata"..


Selv om det er av andre grunner at de ikke klarer å være sammen med andre, er ensom, har angst, angst for å ut, angst for å bli syk, føler frykt for fremtiden, ikke kan ta med barna på aktiviteter, trene, ikke kan jobbe, ikke kan være med på vanlig undervisning, osv osv...

Ikke glem at de er der også etter at dette er over!


De har kjempet for sine rettigheter lenge før dette og de trenger også bistand når livet ditt har gått seg til, de trenger din omtanke og respekt på samme måte som du trenger bistand, omtanke og respekt nå🙏


For mange er det ikke noe nytt!


Love Linda

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VALG

Commentaires


bottom of page